Tärskyssä tapahtuu

Tärsky avoinna

tiistaisin klo 12-19

keskiviikkoisin klo 12-17

torstaisin klo 12-19


 

 

KOULUTUS: Erityisen turvallinen koti erityisperheille

Tämä kurssi järjestetään yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin, Tärsky-projektin ja Kehitys-vammaisten Tukiliiton kanssa. Kurssi on tarkoitettu läheisille, joiden perheeseen kuuluu erityistä tukea tarvitseva perheenjäsen. Tarvittaessa kurssipäivän ajaksi järjestetään paikan päällä lastenhoito.

Aika: 15.9 klo 9.30-15.30
Paikka: Lounatuulet yhteisötalo, Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 TURKU

Kurssi antaa erityisperheen vanhemmille tai läheisille valmiudet ennakoida kodin tyypilli-sempiä tapaturmatilanteita ja kiinnittämään huomiota niiden ennalta ehkäisyyn. Lisäksi vanhempien ja läheisten osaaminen ja uskallus toimia kotona tapahtuvissa ensiaputilanteis-sa lisääntyy. Kouluttajan toimii Punaisen Ristin ensiapukouluttaja Miia Rosenqvist.

Kurssilla käydään läpi seuraavia asioita:
• Tavallisimpia kodin tapaturmia ja niiden ehkäisy
• Tyypillisimmät sairaskohtaukset ja ensiapu
• Ensiapu yleisimmissä tapaturmissa

Kurssille otetaan korkeintaan 15 henkilöä. Kurssi on osallistujille maksuton sisältää kevyen lounaan ja kahvit. Osallistuja voi halutessaan lunastaa ensiapukortin hinta 10€. Ilmoittau-tuminen 13.9.2018 mennessä outi.yliheikkila@turunkvtuki.com

Lämpimästi tervetuloa!

 

KerhotKuvahaun tulos haulle musiikki

Janin Jorinat alkaa 14.8.2018 tiistaina klo 16-18

Jani Hirvi soittaa joka tiistai musiikkia  levyiltä ja ohjaa niiden pohjalta keskustelua. Tässä ryhmässä taatusti huumoria ja nauru raikaa. Ryhmä kokoontuu joka  viikko tiistaisin. Kaikki tervetuloa!

Käsityökerho Puikko

Kokoontuu keskiviikkoisin klo 15.30-16.30. Neulomista, virkkausta, helmitöitä, sisutusjuttuja, kausiaskartelua ja mitä nyt yhdessä keksitään.  Tule mukaan rohkeasti, vaikka et olisikaan ennen käsitöitä tehnyt! Vetäjänä toimii Essi ja porukassa on kiva turista niitä näitä.

Tuokio Tarjan kanssa

Diakoni Tarja Muurinen on tavattavissa Tärskyssä klo 14.30 seuraavina päivinä: 29.8, 26.9, 24.10, 28.11 ja 19.12. Tule piipahtamaan!

Luontokoulu Mennään kalaan alkaa 20.9. klo 17.30-19.00. Ilmoittautumiset 7.9. mennessä tanjamaria@elamysopas.fi. Lisätietoja oheisesta linkistä.

 

Mennään kalaan mainos1

Tärskybändi kerho alkaa 3.9.  Bändi kokoontuu joka toinen maanantai. Sitovat ilmoittautumiset Outi.yliheikkila (at) turunkvtuki.com. Et tarvitse omaa soitinta tai aiempaa kokemusta, innostus ja kiinnostus musiikin tekemiseen riittää. Opettajana toimii musiikkiterapeutti Taru Nevavuori.

Tärsky bändi

 

 

 

 

 

Tärskyn Turinoita ohjelma

Radio Robin Hoodin taajuudella 90,5 MHz

Nyt kaikki kuulolle!
Tärskyn turinat – ohjelmat löydät Radio Robin Hood 91,5 MHz tai YouTubesta hakusanalla Tärskyn Turinoita

 

 


.

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tärsky sisältä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tärsky sisältä