Jäsenkirjeet

                                                                                                                                                                                                           Jäsenkirjeemme 3/2021

Hyvät jäsenet!

Olemme odottaneet kevättä ja kesää, jotta saisimme toimintamme käyntiin. Tällä hetkellä näyttää siltä, että voimme toivorikkaina suunnitella jo loppukesän toimintoja. Syksyllä toivottavasti tilanne on jo normaali ja pääsemme toteuttamaan yhdistyksemme toimintaa täysillä. Kesällä Tärskyn toiminta toteutuu, kuten tiedotteessa kerrotaan.

Yhdistyksen toimintaa yritetään aloittaa varovasti elokuussa ja syyskuun alussa. Muumimaailma-päivä vietetään 21.8.2021 yhdessä Killin Kehitysvammaisten Tuen ja Kaarinan Kehitysvammaisten Tuen kanssa. Pääset sisälle Muumimaailmaan 20 eurolla. Varaa lippusi viimeistään 20.7. ilmoittautumalla sähköpostiosoitteeseen hilppa.leppanen@saunalahti.fi, tai Hilppa Leppänen p. 040 736 8341. Ilmoita lippua varatessasi alennuslipulla saapuvan nimi ja onko mukanasi avustaja. Avustajakortilla avustaja pääsee Muumimaailmaan ilmaiseksi. Vain yksi avustaja avustettavaa kohden. Muut seurassasi tulevat maksavat normaalihintaisen pääsylipun joko portilla tai ennakkoon netissä.

Alennuslippuja on rajoitettu määrä. Ilmoitamme sinulle, oletko saanut alennuslipun. Saatuasi meiltä vahvistuksen, maksa 20 euron hintainen lippusi 5.8.2021 mennessä FI70 4309 0010 1110 29.

Mikäli koronatilanne sallii, niin järjestämme 3.–5.9.2021 musiikkipainotteisen leirin Hirvensalon Oriniemessä. Tästä on lisää tietoa yhdistyksen Facebook-sivuilla ja nettisivuilla kesän aikana.

Killin kehitysvammaisten Tuki ry järjestää tanssit Ilmaristen Metsäpirtillä (Pahkalaukkaantie 58, Lieto) lauantaina 4.9. klo 13–16. Musiikista vastaa Bilebändi. Ilmainen sisäänpääsy! Buffetissa on myynnissä pullaa sekä kahvia/teetä/limua ja grillistä voit ostaa makkaraa. Käteismaksu.

Ilmoittautumiset viimeistään 27.8. killinyhdistys(at)gmail.com

Turun kaupungin järjestämät minileirit

Erityistaide ja soveltava jooga

Erityistaidetoiminta ja soveltava jooga ovat erityistä tukea tarvitsevien kuten kehitysvammaisten, autismin kirjon sekä laaja-alaisia oppimisen ongelmia omaavien henkilöiden tuettua taidetyöskentelyä.

Tarpeen vaatiessa leiriläisellä on oltava henkilökohtainen avustaja / tulkki mukana.

Leiriaikataulu ja ohjelma

Leireillä taiteillaan piirtäen, maalaten ja savesta muovaillen sekä joogataan pienissä ryhmissä. Mielikuvitukselliset hahmot heräävät henkiin myös nukketeatteria tehden. Jokaisella leirillä on eri ohjelma.

Leirin hintaan sisältyy lämmin ruoka. Leiritilana toimii Kupittaan Seikkailupuiston Vihreän talon kerhotila. Päivittäinen leiriaika on klo 10–15.

1. Minileiri: 5.–7.7.2021

2. Minileiri: 12.–14.7.2021

3. Minileiri: 19.–21.7.2021

4. Minileiri: 26. –28.7.2021

Leirimaksu

Leirin hinta on 100 €. Maksu laskutetaan elokuussa leirien jälkeen.

Avustajilla on mahdollisuus tilata maksua vastaan ruoka Seikkailupuiston kautta. Ruuan hinta tarkennetaan myöhemmin. Ruokamaksu laskutetaan elokuussa leirien jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Leirien ohjaaja Pipa Hytinkoski

Puhelinnumero: 040 764 9003

Sähköposti: pipa.hytinkoski@turku.fi

Seuratkaa siis Facebook-sivujamme kesän aikana (huom. uuden logon myötä) ja nettisivujamme turunkvtuki.net.

Elokuun alussa tulee uusi jäsenkirjeemme, jossa on syksyn toiminnat mm. Ilon ja Energian Klubin toiminta, Tanssitupa ja paljon muuta.

Jaksetaan vielä vähän aikaa, niin päästään normaaliin.

t. Tuulia Suominen
p. 044 989 3060
turunkvtuki@gmail.com